Valgehobusemäe külastajad on kimpus tasuliste teenuste eristamisega (1)

Urmas Glase
Copy
Detsembri keskel tööle pandud lumekahurid tootsid Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses mõne ööpäevaga nii palju lund, et mäel kõrgub see poole meetrini.
Detsembri keskel tööle pandud lumekahurid tootsid Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses mõne ööpäevaga nii palju lund, et mäel kõrgub see poole meetrini. Foto: Dmitri Kotjuh

Järva Teatajale kirjutas seltskond Lääne-Virumaa inimesi, kes jõulude ajal Valgehobusemäel peale matka sättisid end ühte varjualusesse keha kinnitama, teadmata, et see on tasuline koht, said tõrelda ja pidid 20 euro võrra taskut kergitama.

"Mingit teavet katusealuse juures polnud, et seal istumise eest tuleb maksta. Me ei osanud arvata, et sinna niisama minna ei tohi. Muidu oleksime läinud keha kinnitama autode juurde või teadnud kaaluda 20eurose tasu maksmist," rääkis Väike-Maarjast pärit Heili Tammus 25. detsembril Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses juhtunust.

"Me ei tulnud ju tüli otsima. Väikeste lastega peredega tuli mõte jõule matkaga tähistada ja enne Valgehobusemäelt edasi sõitmist tahtsime kaasavõetud võileibu süüa. Meilt nõutud 20 eurot pole ületamatu summa, maksime selle ära, aga küsimus on põhimõttes - puudulik info ja tõre personal," tõi Tammus välja esimesel jõulupühal kogetud probleemi, mida nad soovivad avalikkusega jagada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles