Imavere raamatukogu ja Paide Selver tegid aasta lõpus heateo

Anne Põder
Copy
Paide Selveri juhataja Kristi Nõmme sõnul toetavad nad sel aastal Paikassi nii rahaliselt kui ka kasside ülalpidamiseks tarvilike asjadega.
Paide Selveri juhataja Kristi Nõmme sõnul toetavad nad sel aastal Paikassi nii rahaliselt kui ka kasside ülalpidamiseks tarvilike asjadega. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Nii Imavere raamatukogu kui Paide Selveri töötajad annetasid aasta viimastel päevadel hooleta jäetud kassidega tegelevale mittetulundusühingule Paikass raha.

Imavere raamatukogu juhtaja Allika Jüris ütles, et korraldab heategevuslikku käsitöönäitust ja -müüki juba kolmandat aastat. "Olen pakkunud kohalikele käsitöömeistritele võimalust tuua oma aasta jooksul tehtdu tööd raamatukogusse näitusele ja kes on soovinud, on pannud oma tööle ka hinna juurde, et jõulukinke otsivad inimesed saaks neid osta," selgitas ta.

Samuti on Jüris ise küpsetanud raamatukogusse laenutajatele pakkumiseks piparkooke ning pannud nende juurde karbi palvega teha sümboolne annetus. "Inimesed on üldiselt olnud helded," tõdes ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles