Autotrehvajad saatsid vana aasta pauguga ära

Anne Põder
Copy

Eile õhtul kogunesid Mäo reisiterminalis J.C.M. (Järvamaa Car Meeting) grupi liikmed, et olla sel aastal veel viimast korda koos ning saata ilutulestikuga vana aasta ära.

J.C.M. eestvedaja Pärt Õlekõrs ütles, et kohale tuli ligi 30 autot ja seda Eestimaa erinevaist paigust. "Meie grupp pole vaid Järvamaa keskne, kohale sõidetakse ka Harjumaalt ning Pärnumaalt. Tullakse, sest leitakse, et meie kokkusaamised on teistsugused kui mujal ning paremini korraldatud," rääkis ta. Seda on järvalastel muidugi rõõm kuulda, sest igasugune reklaam maakonnale on hea ja elavdab siinset elu.

Eileõhtusel kogunemisel tegi kokkutulnutele meeleolu 5. novembri kogunemisel parima helisüsteemiga masinaks valitud Mario Juhans. Ta pani oma Volkswagen Passatist muusika mürtsuma, et olemine oleks lõbusam Õlekõrs lisas, et vahepeal põikas reisiterminalist läbi ka Juhan Vahter oma Volkswagen Passatiga, kus on samuti rikkalik helisüsteem sisse ehitatud. "Temagi näitas, mida masin suudab," märkis ta.

Õlekõrs rõhutas, et aasta viimasel kogunemisel hoidsid osalejad üksteisest mõõdukat vahemaad ning kandsid maske või salle näo ees. "Oleme vastutustundlikud ega taha viiruse levikule mingilgi moel hoogu juurde anda," sõnas ta.

Väätsalase Lauri Suchi, kes on Päästeametis tööl, eestvedamisel toimus parklas ka ilutulestik. Õhku lasti paar-kolm ilutulestiku patareid ning seejärel mindi väiksele kruiisile. "Seekord me pikka matka ette ei võtnud, sest teeolud olid libedad ning keegi ei taha veel vana aasta sees oma autot ära rihtida," rääksi Õlekõrs. Nii kulgetigi rahulikult pikivahet hoides Paide linnas ja selle lähiümbruses. Kruiisil lõik kaasa umbes paarkümmend masinat.

Õlekõrs ütles, et J.C.M. kavatseb tegevust jätkata ka edaspidil, kuid ennekõike oodatakse, milliseid otsuseid teeb vabariigi valitsus. "Kui suuremad kogunemised keelatakse, siis teeme väikse pausi," sõnas ta. Aga sellega meie tegevus ei lõpe, vaid läheb vanaviisi edasi kui olukord riigis normaliseerub."

Õlekõrs lisas, et uued liitujad on nende gruppi alati oodatud ning täpsemat teavet grupi tegevuse kohta saab siit ja sealt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles