Liiklushuligaanid käisid staadionil rallimas

Järva Teataja
Copy
Türi põhikooli staadionil käidi autoga rallimas.
Türi põhikooli staadionil käidi autoga rallimas. Foto: Türi spordiklubide liit

Türi spordiklubide liit annab teada, et kohaliku põhikooli staadionil on keegi ööpimeduse varjus käinud ATVga rallimas ning seega rikkunud ära plaani lastele mõeldud suusaradade rajamisest. 

Sotsiaalmeediasse tehti selline postitus: "Meil on hea meel, et Türil on palju liikuvaid inimesi ja ka autosport on hinnas. Paraku peab tunnistama, et viimase spordiala harrastamiseks ei vali inimesed just kõige õigemaid kohti. Täna avastasime, et antud ala harrastajad on käinud sõitmas Türi põhikooli staadionil kuhu plaanisime just lastele suusarajad rajada. Paraku nüüd jääb autospordi kolme ringi sõidu tõttu ära noorte suusaõpe. Loodan, et need sõidud olid seda väärt.

Samuti palume, et Tolli metsas ei käidaks jalutamas suusarajal isegi siis, kui klassikarada meil veel sees pole. Te rikute enesele teadmata ära raja katte, kus suusatajad soovivad ka muid stiile sõita. Nagu ikka, kui lund justkui on, siis metsas on seda alati poole vähem. Aastast-aastasse jääb lumist ilma vähemaks. Anname võimaluse ka suusatajatel sõita ilma, et nad peaksid auklike jalajälgede vahel slaalomit sõitma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles