Terviserajal surnud 65aastase mehe avastas juhuslik mööduja

Järva Teataja
Copy
Leinaküünal.
Leinaküünal. Foto: Madis Veltman

Eile sai häirekeskus teate Türi Tollimetsa terviserajal maas lamavast teadvuseta inimesest, kes oli tõenäoliselt rajale suusatama tulnud.

 

Sündmuspaigale jõudnud meedikud tuvastasid kahjuks teadvuseta mehe surma. 

«Sündmusele reageerinud politseinikud surnukehal väliseid vägivalla tundemärke ei tuvastanud ning tema surma põhjuse selgitab ekspertiis,» täpsustas Paide politsei välijuht Heigo Einasoo.

Suusarajal leitud teadvuseta inimesest anti häirekeskusele teada kl 12.45. Teatajaks oli juhuslik mööduja. Toimetusele teadaolevalt oli tegemist 65 aastase mehega.

Türi spordiklubide liidu juhatuse esimees Paul Poopuu tunnitas, et temani jõudis vastav info alles varahommikul Järva Teataja uudist lugedes. "Täpsem info mul puudub," ütles ta teisipäeva ennelõunal. 

Oma mitukümmend aastat pika sporditöö jooksul mäletas Poopuu üksikuid äkksurma juhtumeid. "Türi kandist teisi ei tea nimetada, küll on mul meeles üks Tallinna orienteerumispäevak, kus üks inimene samamoodi suri," nentis ta. "Pigem on sellised juhtumid harvaks erandiks. Eks tervis võib igal hetkel üles öelda- kodus ja voodis sureb arvatavasti palju-palju rohkem inimesi kui spordirajal."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles