Paidelaste kuuskedest võib saada toasoe või matkaraja kate

Urmas Glase
Copy
Tänavused paidelaste jõulukuused rändasid vabas õhus põletamise asemel linna jäätmejaama, kuhu jäävad kevadeni oma edasist saatust ootama.
Tänavused paidelaste jõulukuused rändasid vabas õhus põletamise asemel linna jäätmejaama, kuhu jäävad kevadeni oma edasist saatust ootama. Foto: Urmas Glase

Tänavune Paide linna iga-aastane kuuskede kogumine peale kolmekuningapäeva Paide muusika- ja teatrimaja kõrvale ei kulmineerunud tänavu nende traditsioonilise põletamisega.

Sihtasutuse Paide Haldus juhatuse liige Peeter Saldre ütles, et linnakodanike PAMTi kõrvale toodud jõulukuused veeti eile Mündi tänav 49 asuvale uuele jäätmeplatsile, kuhu komposteeritakse puulehed ja kogutakse purustamiseks puuoksad ja muu puit.

Paide linnarahvas tõi PAMTi juurde kokku mitme autokoorma jagu oma rolli täitnud jõulukuuski. "Praegu jäävad kuused kevadet ootama ja siis laseme nad purustajast läbi. Samamoodi jõuab sinna kuu lõpus linna suur jõulukuusk, mille mahavõtmiseni jõutakse järgmise nädala lõpus või ülejärgmise alguses," selgitas Saldre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles