Verston Ehituse personalijuhina asus tööle Signe Korjus

Kuido Saarpuu
Copy
Signe Korjus.
Signe Korjus. Foto: Verston Ehitus

Teedeehitusfirma Verston Ehituse personalijuhina alustas tööd Signe Korjus, kes varem töötas Mandatum Life Ltd Eesti filiaalis personalipartnerina ja FranklinCoveys juhtimiskonsultandina.

Teedeehitusfirma Verston Ehitus OÜ kuulub valdusettevõttele Verston Holding OÜ, mis äsja omandas ka seni riigile kuulunud teehooldusettevõtte Eesti Teed AS-i. Signe Korjuse esmane roll personalijuhina on tagada kahe organisatsiooni meeskondade sujuv ühendamine ja ühtsetele juhtimisalustele üle viimine.

„Verston on Eesti ehitusturul üks kiiremini arenev ettevõte, mille meeskonda kuulumine on kahtlemata põnev võimalus. Alustan Verstonis tööd ajal, mil toimumas on suured muutused – seoses Eesti Teede ostmisega lisandub Verstoni tänasele ligi 100-liikmelisele meeskonnale üle 200 uue töötaja. Usun, et rakendades oma kogemusi personalijuhi ja koolitajana, saan anda märkimisväärse panuse ettevõtete ja meeskondade edukasse ühendamisse ning Verstoni hoogsa arengu jätkumisse,“ kommenteeris Korjus.

Verstoni juhatuse esimehe Veiko Veskimäe sõnul on ettevõtte põhiväärtus ja kiire arengu võti alati olnud tugev meeskond, töötajate arendamine ja toetamine. „Täna on meie põhifookus kindlasti sellel, et Eesti Teede liitumine Verstoniga oleks võimalikult sujuv kõigile – nii tänastele kui ka tulevastele meeskonnaliikmetele. Tänu suurele kogemuspagasile, heale suhtlusoskusele ning selgele visioonile loob Signe meie meeskonnale olulise lisaväärtuse, et hoida ettevõtte personaliküsimusi kindlalt õigel kursil,“ lisas Veskimäe.

Signe Korjuse esmane roll personalijuhina on tagada kahe organisatsiooni meeskondade sujuv ühendamine ja ühtsetele juhtimisalustele üle viimine.

Signe Korjus on lõpetanud Tallinna Ülikooli kasvatusteaduste ning Tallinna Tehnikaülikooli ärijuhtimise eriala. Enne kindlustusfirmasse Mandatum Life asumist on ta töötanud konsultatsioonifirmas FranklinCovey, personaliettevõttes HR factory ning Hiltonis.

Verston Ehitus on 2010. aastal Paides tegevust alustanud teedeehituse täisteenust pakkuv ettevõte. Verston on koos partneritega ehitanud mitu riigile olulist objekti, näiteks Reidi tee Tallinnas, Tartu maantee Kose-Võõbu neljarealine lõik, Kommunismiohvrite Memoriaali taristu ning Tallinna ja Ämari lennujaama laiendused. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles