Mudilaste karikasari algab suusasõiduga

Anne Põder
Copy
Mudilased saavad Roosna-Allikul taas suusaringe mõõta.
Mudilased saavad Roosna-Allikul taas suusaringe mõõta. Foto: Anne Põder

Roosna-Alliku spordiklubi korraldab taas eelkooliealistele laste karikasarja, kus neljal alal osalenud teenivad hooaja lõpuks osaluste eest välja karika.

Võistlussarja eestvedaja Tiiu Väli ütles, et sellises formaadis toimub võistlus juba kolmandat hooaega. "Isegi eelmisel aastal kui koroonaviirus tuli elu segama, said osavõistlused olukorra leevenedes ära peetud," sõnas ta. "Küllap saame ka sel aastal nii hakkama, et reegleid ei riku ning kellegi tervist ohtu ei sea."

Erisis on Väli sõnul nüüd selles, et kui varem oodati võistlejaid kohale nädalavahetusel ja päevasel ajal, siis seekord proovivad korraldajad võistlusega õhtul alustada. "Põhikooli staadion on valgustatud ning teeme kohe aasta esimesel kuul suusasõidu ära, sest mine tea kaua seda lund veel on," rääkis ta.

Seega oodatakse kõiki eelkooliealisi lapsi neljapäeval 21. jaanuaril suuskadel Roosna-Alliku põhikooli staadionile alates kella 17.30-st. Start jääb avatuks kella 18.30-ni ja igaüks ise valib, millal sõitma tuleb. "Nii on võistlejad ehk rohkem hajutatud ega puutu omavahel eriti kokku," põhjendas ta.

Väli lisas, et järgmiste etappide aegu ta veel välja ei hõiska, vaid nende toimumise ajad selguvad jooksvalt vastavalt riigis kehtivale olukorrale. Igal juhul ootab mudilasi soojemate ilmade saabudes ees veel pargijooks, rattasõit ja staadionijooks. "Alad on täpselt samad nagu varasematel aastatel," märkis ta.

Lapsed, kes osalevad kõigil neljal osavõistlusel saavad autasuks karika ning kolmel etapil osalejad medali. "Seega tasub igal juhul sportlikkus proovile panna ning osalema tulla," julgustas Väli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles