Teatris koguneti seiklusliku suvelavastuse „Robin Hood” teksti esimeseks lugemiseks

Kuido Saarpuu
Copy
Rakvere Teatris koguneti seiklusliku suvelavastuse „Robin Hood” teksti esimeseks lugemiseks.
Rakvere Teatris koguneti seiklusliku suvelavastuse „Robin Hood” teksti esimeseks lugemiseks. Foto: Kristo Kruusman

Rakvere Teatris koguneti seiklusliku suvelavastuse „Robin Hood” teksti esimeseks lugemiseks. Tükis lööb kaasa ka Türilt pärit Jaune Kimmel. 

See on lugu mehest, kes kogemata kangelaseks saab. Mehest, kes ebaõiglusele vastu otsustab astuda. Mehest, kes hullupööra armub. Mehest, kes asub võitlusesse nende nimel, kellest hoolib. Tegemist on seiklusliku suvelavastusega, millest ei puudu huumor, hobused ja lavavõitlus.

Loo ebaõiglusele vastu astumisest ja suurest armastusest on lavastuse tarbeks kirjutanud Urmas Lennuk, lavastab Taavi Tõnisson (Eesti Noorsooteater). Kunstnik Marion Undusk (külalisena), helilooja Liina Sumera (Eesti Noorsooteater), liikumisjuht Olga Privis (Vene Teater), lavavõitlus Laura Nõlvak (Eesti Noorsooteater).

Osades: Madis Mäeorg, Grete Jürgenson, Velvo Väli, Elar Vahter, Tarvo Sõmer, Peeter Rästas, Liisa Aibel, Imre Õunapuu, Anneli Rahkema, Peeter Raudsepp, Märten Matsu, Mathias Einari Leedo (külalisena), Hans Kristian Õis (külalisena), Tarmo Tagamets, Jaune Kimmel, Silja Miks, Tiina Mälberg, Indrek Apinis.

Lavastust soovitame vaadata kõigil, alates 7. eluaastast. Esietendus juunis 2021 Lammasmäe Puhkekeskuses, Lääne-Virumaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles