Järvamaal põrutakse sõidueksamil endiselt kõige rohkem

Silja Vilbu
Copy
Eksamineerija Argo Altmäe asus kolmapäeval Paide büroos kontrollima sõidueksamile tulnud Kristina teadmisi ja sõiduoskusi.
Eksamineerija Argo Altmäe asus kolmapäeval Paide büroos kontrollima sõidueksamile tulnud Kristina teadmisi ja sõiduoskusi. Foto: Dmitri Kotjuh

Möödunud aastal suurenes viimaste aastatega võrreldes märgatavalt nende inimeste hulk, kes läbisid B-kategooria teooria- või sõidueksami edukalt. Paraku pole statistika Järvamaa kohta muutunud ja maanteeameti Paide büroos on sõidueksamil põrujaid endiselt kõige rohkem.

Üle Eesti võeti B-kategooria teooriaeksameid vastu 18 929 korral, mille sooritas 72 protsenti eksaminandidest. Järvamaal oli eelmisel aasta 475 teooriaeksamit, millest 66 protsenti osutus sooritatuks.

Järvamaa tulemused on võrreldes 2019. aastaga küll seitse protsendipunkti paranenud, kuid siiski maakondadest viimaste seas. Maanteeameti Paide büroost oli veel vähem B-kategooria teooriaeksami läbinuid üksnes Põlvamaal (65%), Lääne-Virumaal (64%) ja Ida-Virumaal (63%).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles