Vorstiteost pääsenud hispaanlanna elab Koordis

Urmas Glase
Copy
Destiny on täpselt selline hobune, kellest Elerin Innos on unistanud: inimesele orienteeritud, lõbus ja tundlik.
Destiny on täpselt selline hobune, kellest Elerin Innos on unistanud: inimesele orienteeritud, lõbus ja tundlik. Foto: Dmitri Kotjuh

Esmaspäeva õhtul jutustas TV3 saade «Päev, mis muutis mu elu» loo Eneli Kristenbrunist, kes 2014. aastal päästis Hispaanias puhkusereisil olles hukkamisele määratud hobuse ja tema varsa. Itaallastele vorstimaterjaliks müügist pääsenud varsast on seitsme aastaga sirgunud hobusepreili Destiny, kes varsti juba kaks aastat elab Koordis.

Iga päev hobustega tegelev ja ratsutamistreeninguid andev Elerin Innos ütleb, et Destiny on esimene hobune, keda tal on õnnestunud treenima hakata puhta lehena, algusest peale maatöö ja ratsutamiskunsti põhimõtete järgi. «Nii et kõik «vead», mis tal tulevikus külge tulevad, on minu kätetöö,» lisab ta.

Innose ütlust mööda on Destiny tema isikliku arengu väljund. «Tahan näha, kui kaugele me koos jõuame, kiirustamata ja ratsutamiskunsti imelist struktureeritud treeningmeetodit järgides. Seni on meil läinud teineteisega harjumine ja harjutamine hästi,» lausub ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles