Kareda tüdruk tegi matkamängus kõigile silmad ette

Urmas Glase
Copy
Kodutütarde Peetri rühma liikmed Arli Orlovski (vasakul) ja Karolin Kons võtsid matkavõistlust tõsiselt ja põrutasid suvel rattasadulas Kareda kandi Peetrist Tallinna külje alla Peetrisse ja järgmisel päeval tagasi.
Kodutütarde Peetri rühma liikmed Arli Orlovski (vasakul) ja Karolin Kons võtsid matkavõistlust tõsiselt ja põrutasid suvel rattasadulas Kareda kandi Peetrist Tallinna külje alla Peetrisse ja järgmisel päeval tagasi. Foto: Erakogu

Kareda tüdrukule Karolin Konsile on kättevõtmise asi sõita jalgrattaga kodukohast Peetrist Tallinna külje alla Peetrisse või hüpata varavalges sadulasse, et jõuda õigeks ajaks Tartusse sugulase sünnipäevale.

Koeru keskkooli kümnendas klassis õppiva Karolini matkakihk pälvis eelmisel aastal üle-eestilisel kodutütarde ja noorkotkaste virtuaalmatkal tunnustuse, mille võitmiseks läbis ta 150 päevaga 2717 kilomeetrit, mis teeb keskmiselt rohkem kui 18 kilomeetrit päevas.

Virtuaalmatkal läksid arvesse nii kõnd, jooks kui ka inimjõul liikuvate vahenditega kilomeetrite kogumine. Kui jalgsi astus Karolin 234 kilomeetrit, siis rattaga läbis ta suurema osa ülejäänud 2483 kilomeetrist. Ka kanuusõit ja räätsadega rabas sõtkumine läks arvesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles