Lillelaat tuleb tänavu jälle 43. korda

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Juba mõnda aega teavitab Türi kesklinnas reklaamplakat, et mais on kõik oodatud 43. Türi lillelaadale.
Juba mõnda aega teavitab Türi kesklinnas reklaamplakat, et mais on kõik oodatud 43. Türi lillelaadale. Foto: Merit Männi

Kauplejate kirjapanek tänavu peetavale lillelaadale läheb lahti 1. veebruaril, aga Türi aianduse ja mesinduse seltsi liikmetel on ettevalmistus käinud juba eelmise aasta lõpust. Tegelikult lausa eelmisest kevadest, mil laat tuli riigis valitseva eriolukorra tõttu aiandussõprade suureks kurvastuseks ära jätta.

Eelmisel kevadel oleks legendaarne lillelaat kandnud järje­korranumbrit 43. Selle juurde plaanivad korraldajad jääda ka tänavu kevadel. «Selle üle, kas 43. või 44., oli meil päris palju arutamist, aga lõpuks jäi ikka nii, et 2021. aasta 21.–23. mail ootame rahvast Türi 43. lillelaadale,» selgitas Türi aianduse ja mesinduse seltsi juhatuse esimees Pille Marrandi.

Sadadele kauplejatele, kes olid end eelmisel aastal kirja pannud, kandis Marrandi ettemakstud platsitasu tagasi, selleks kulus kaks ööpäeva. Ürituse ärajäämisest tuli lisaks kauplejatele teada anda ka kultuuriprogrammis esinejatele. Marrandi meelest suhtusid nad kõik olukorda mõistvalt. «Sain päris mitu meili ja neid lugedes tuli küll pisar silma, sest kõik olid positiivsed ja arusaajad,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles