Kodune meistrisari algab taliralliga

Kuido Saarpuu
Copy
Talveralli. Pilt on illustreeriv.
Talveralli. Pilt on illustreeriv. Foto: Erikas Ovčarenko/15min/Scanpix

Eesti autoralli meistrivõistlused algavad 13. veebruaril sõidetava JMV Motors Otepää talveralliga. Korraldajad ootavad starti kuni 80 ekipaaži nii Eestist kui ka välismaalt. Võistluse keskuseks saab olema Tehvandi Spordikeskus.

 

Portaal rally.ee kirjutab, et viimane Eesti pinnal sõidetud ja meistrivõistluste arvestusse kuulunud talveralli toimus aastal 2015, kui sõideti Võrumaa talveralli, mille absoluutarvestuse võitjateks tulid Sander Pärn - James Morgan.

Võistluse juht Marko Koosa tõdeb, et Lõuna-Eestis valitsevad lume- ja jääolud on peaaegu ideaalilähedased ühe korraliku talveralli läbiviimiseks. "Paraku on viimastel aastatel peaaegu olematute jää- ja lumeolude tõttu talverallide korraldamine olnud võimatu, kuid tundub, et sel aastal on ilmataat rallimeeste soovidele vastu tulnud ja saame korraldada ühe uhke talveralli."

JMV Motors Otepää talveralli võistlusraja kogupikkuseks on planeeritud 266,70 km, millest kiiruskatsed moodustavad 83,94 km.

Otepää talverallile antakse start 13. veebruari hommikul kell 8 Tehvandi Spordikeskuses asuvast hoolduspargist.

Osalejate nimekirjadest leiab ka Järvamaa taustaga ralliekipaaže, näiteks Roland Muraka (kaardilugejaks Kalle Adler) ja Rene Uukareda (Jan Nõlvak). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles