Telia konkurendid Paides esindusi ei sulge

Anne Põder
Copy
Tele2 Paide esindus jääb ikka sinna kus praegu ning sulgeda seda ei plaanita.
Tele2 Paide esindus jääb ikka sinna kus praegu ning sulgeda seda ei plaanita. Foto: Dmitri Kotjuh

Eelmisel nädalal said järvalased ootamatult teada, et Telia Eesti esindus Paides sulgeb pärast 6. veebruari jäädavalt uksed. Selle uudise valguses andsid aga Tele2 ja Elisa teada, et nemad ei kavatse esindusi Paides sulgeda.

Telia Eesti müügi- ja teenindusüksuse juht Katre Liiberg ütles, et Telia hakkab edaspidi oma Järvamaa kliente teenindama digikanalite teel. Seda suuresti tingituna Paide esinduse vähenenud külastatavuses ning klientide üle kolimisest igapäevastes asjaajamistes digikanalitesse. "Suur osa Paide klientide teenindamisest käib juba praegu üle digikanalite ja ka seadmeid eelistatakse soetada valdavalt e-poe vahendusel,» lausus ta.

Tele2 kommunikatsiooni projektijuht Eveli Paalberg ütles, et Tele2-l ei ole plaanis Paide esindust sulgeda ega isegi mitte koduseks saanud esinduse asukohta vahetada.

"Kuigi tulenevalt koroonapandeemiast jõuab esindusse vähem Tele2 sõpru, oleme laiendanud esinduses töötavate müügispetsialistide tegevusvaldkonda. Lisaks tavapärasele tööle esinduses, tegelevad meie teenindusspetsialistid nüüd ka klientide nõustamisega distantsilt ning teistes kanalites," selgitas ta.

Tänu sellele, et töötajatele on töö tagatud ja nad saavad teisi tööülesandeid ka esindusest täita, ongi esinduse lahtihoidmine raskel ajal majanduslikult võimalik.

Ka Elisa meediasuhete juht Taavi Teder märkis, et Elisa Paide esinduse sulgemine ei ole arutlusel olnud. "Oleme väga rahul esinduse töötajatega, kes teevad oma tööd professionaalselt ja südamega ning aitavad klientidel leida parimaid võimalike lahendusi," kiitis ta.

Küll aga tõdes ka Teder, et klientide tarbimisharjumused on muutuses ja aina rohkem kasutatakse nii iseteeninduskeskkonda kui e-poodi ning seda eriti praegusel pineval ajal.

Elisa esindusi kasutatakse tema sõnul peamiselt selleks, et tutvuda tutvuda teenuste valikuga, küsida personaalseid pakkumisi, näha oma silmaga erinevaid seadmeid ning võimalusel neid üksteisega võrrelda.

Ka Elisa esindus Paide Pikal tänaval ei plaani esialgu asukohta vahetada.

Seda, mis Selveris tegutseva Telia esinduse asemel tuleb, ei osanud Paide Selveri juhataja Kristi Nõmm öelda. "Tean vaid, et Telia vabastab peatselt ruumid, kuid kas sinna on avaldanud pinna rentimiseks mõni teine firma soovi, ma öelda ei oska. See käib läbi Tallinna peakontori," lausus ta.

Nõmm lootis, et ruumid ei jää kauaks tühjaks, sest asukoht Selveris on ükskõik millisele teenuste võid toodete pakkujatele soodne. "Asume ju ikkagi linna keskel ning toidupoodi ja apteeki külastab igapäevaselt suur hulk võimalikke kliente ka teistele firmadele," märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles