Telia konkurendid esindusi ei sulge

Tiit Reinberg
Copy
Paide Selveris asuv Telia esindus sulgeb uksed laupäeval. Järvalased, kes soovivad edaspidi selle firma esindusi külastada, peavad sõitma mõnda teise maakonda.
Paide Selveris asuv Telia esindus sulgeb uksed laupäeval. Järvalased, kes soovivad edaspidi selle firma esindusi külastada, peavad sõitma mõnda teise maakonda. Foto: Dmitri Kotjuh

Eelmisel nädalal said järvalased ootamatult teada, et Telia Eesti esindus Paides sulgeb pärast 6. veebruari jäädavalt uksed. Sellega seoses andsid Tele2 ja Elisa teada, et ei kavatse esindusi Paides sulgeda.

Telia Eesti müügi- ja teenindusüksuse juht Katre Liiberg ütles, et Telia hakkab edaspidi oma Järvamaa kliente teenindama digikanalite teel. Seda suuresti tingituna Paide esinduse vähenenud külastatavusest ning klientide ülekolimisest igapäevastes asjaajamistes digikanalitesse. «Suur osa Paide klientide teenindamisest käib juba praegu üle digikanalite ja ka seadmeid eelistatakse soetada valdavalt e-poe vahendusel,» lausus ta.

Tele2 kommunikatsiooni projektijuht Eveli Paalberg ütles, et Tele2-l ei ole plaanis Paide esindust sulgeda ega isegi mitte koduseks saanud asukohta vahetada. «Kuigi tulenevalt koroonapandeemiast jõuab esindusse vähem Tele2 sõpru, oleme laiendanud esinduses töötavate müügi­spetsialistide tegevusvaldkonda. Lisaks tavapärasele tööle esinduses tegelevad teenindusspetsialistid nüüd ka klientide nõustamisega distantsilt ja teistes kanalites,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles