Turvalisuse märki kannab 13 Järvamaa turismiettevõtet

Kuido Saarpuu
Copy
Wile Farm. Alpakajooga.
Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja
Wile Farm. Alpakajooga. Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tarbijamärgise „Siin on turvaline" eesmärk on suurendada külastajas usaldust teenusepakkuja vastu ja tõsta Eesti kui turvalise sihtkoha mainet. Nüüd on selline märgis ka Järvamaa turismiettevõtjatele kättesaadav.

„Siin on turvaline" märgisega teavitatakse külastajat, et märki omav turismiteenuse pakkuja on liitunud hea tahte kokkuleppega ja pakub piirkonna külastajale turvalist turismielamust.

Märgisel on kirjas „Järvamaa soovitab – Siin on turvaline" ja selle annab liitunutele Järvamaa Arenduskeskus. Soovija lisab märgise oma digikanalitesse nähtavale kui ka saavad selle kleebisena kasutamiseks kohapeal.

Jaanuari lõpuks on Järvamaalt kinnitanud turvalisust ja liitunud 13 ettevõtjat, neile märgis ka omistatakse. Märgise saavad muuseumitest piimandusmuuseum, ringhäälingumuuseum, jalgrattamuuseum, Järva-Jaani vanatehnika muuseumite keskus, majutustest Metsajõe puhkemaja, Tõrvaaugu metsamajad, Eistvere mõisa ait, Türi ujula hostel ja Hellad Kolumatsid,  turismiteenuse pakkujad Kirisimari Amblast, Kadri tare Türilt, alpakafarm Wile Poaka külast ja Kilplaste küla Müüsleri külast.

Lisainfo!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles