Paides esindatud veebikaubamaja osutus rahva lemmikuks

Urmas Glase
Copy
Weekendi Paide esinduse juhi Anu Pärnaste (vasakul) ja müügikonsultant Anete Kivi tähelepanekut mööda on e-poe ja kaupluse koosmõju kliente juurde toonud.
Weekendi Paide esinduse juhi Anu Pärnaste (vasakul) ja müügikonsultant Anete Kivi tähelepanekut mööda on e-poe ja kaupluse koosmõju kliente juurde toonud. Foto: Dmitri Kotjuh

Eesti e-kaubanduse liidu korraldatud rahva lemmikpoe valimise konkursi võitis üle 150 osaleja seast jalatsite ja rõivaste veebipood Weekendshoes.ee. Ettevõtte esindus tegutseb ka Paide kesklinnas.

Üleeestiline jalatsite ja rõivaste kauplusekett kinnitas Paides kanda 15 aasta eest ja on sellest üle 11 aasta tegutsenud kesklinnas. 2011. aastast peab ettevõte ka e-poodi.

Hiljuti lõppenud veebihääletusel tiitliga «Eesti rahva lemmik e-pood 2020» pärjatud Weekendshoes.ee müügijuht Anu Pajula alustas ettevõttes aastate eest tööd Paide kaupluse juhatajana. «Oleme väga rõõmsad oma saavutuse üle. Võitsime ka eelmisel aastal e-kaubanduse liidu korraldatud võistlusel grand prix kliendisõbralikema ja jalatsi kategooria parima e-poe tiitli,» jagas ta emotsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles