Jaani Tare sai Järva valla aasta teoks (1)

Järva Teataja
Copy
Foto: Järva vallavalitsus

Järva vallavalitsus kinnitas konkursi „Järva valla aasta tegu 2020" laureaadiks  Järva-Jaani söögikoha Jaani Tare loomise.

Tunnustusest kuulda saanud Riio Põldmaa tunnistas, et tunne on ülev: „Pool aastat on täis. On läinud paremini, kui lootsime. Me ei arvanud, et nii palju rahvast käib. Mõtlesime, et kui paarkümmend inimest päevas läbi käib, aga lõunat sööb meil tööpäeviti nii 30–50 inimest, ülejäänud on boonus," ütles Põldmaa. „Hoiame ka õhtuti kööki lahti kella kaheksani ja pühapäeval kella kuueni, et inimestel oleks ka peale tööd koht, kuhu tulla. Käiakse ka peredega õhtust söömas."

"Olles ise Jaani Tare püsikunde, siis näen igapäevaselt seda pühendumust ja vaeva," märkis Järva vallavanem Arto Saar.

"Uus ja värske lähenemine on toonud palju uusi kliente ning kuna toidud on väga head ja kvaliteetsed ning teenindus lahke ja personaalne, siis ongi läinud nii, et ka kaugemad inimesed on leidnud tee Jaani Taresse. Kuna lahtioleku aeg lubab ka õhtuti söömas käia, siis täidab see ka olulise tühimiku selles valdkonnas. Kindlasti tasub ära märkida ka selle, et head toitu pakuti ka siis kui kohapeal süüa ei tohtinud ehk siis ka kaasamüük toimis hästi. Igati aasta teo tiitli ära teeninud," polnud vallavanem kiidusõnadega kitsi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles