Jaani Tare sai Järva valla aasta teoks

Urmas Glase
Copy
Möödunud suvel Järva-Jaanis söögikoha avanud Riio Põldmaad (vasakul) käis suurest tunnustusest esimesena teavitamas Järva vallavanem Arto Saar.
Möödunud suvel Järva-Jaanis söögikoha avanud Riio Põldmaad (vasakul) käis suurest tunnustusest esimesena teavitamas Järva vallavanem Arto Saar. Foto: Järva vallavalitsus

Järva vallavalitsus kinnitas konkursi «Järva valla aasta tegu 2020» laureaadiks Järva-Jaani söögikoha Jaani Tare loomise.

Tunnustusest kuulda saanud Riio Põldmaa ütles, et tunne on ülev. «Pool aastat on täis. On läinud paremini, kui lootsime. Me ei arvanud, et nii palju rahvast käib. Mõtlesime, et kui paarkümmend inimest päevas tuleb, aga tööpäeviti sööb lõunat 30–50 inimest, ülejäänud on boonus,» lausus ta. «Hoiame ka õhtuti kella kaheksani ja pühapäeval kella kuueni kööki lahti, et inimestel oleks pärast tööd koht, kuhu tulla. Käiakse ka peredega õhtust söömas.»

Järva vallavanem Arto Saar ütles, et Jaani Tare püsikundena näeb ta iga päev seda pühendumust ja vaeva. «Uus ja värske lähenemine on toonud palju uusi kliente ning et toidud on väga head, teenindus lahke ja personaalne, siis ongi läinud nii, et ka kaugemad inimesed on leidnud tee Jaani Taresse,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles