Peetri kool jääb distantsõppele

Järva Teataja
Copy
Peetri kool
Peetri kool Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Peetri kooli direktor Raigo Prants andis pühapäeva õhtul teada, et üks kooli õpetajatest on andnud positiivse koroonaproovi, mistõttu tuleb kõik lapsed kuni vaheajani distantsõppele suunata.

"Täna kell 22.00 sain teate, et üks meie õpetaja on andnud positiivse koroonaproovi. Praeguseks hetkeks on teada, et nakkusohtlikusse periood jääb koolipäevadest neljapäeva ja reedesse. Seega on antud õpetajaga kokku puutunud enamik koolis töötavaid õpetajaid (kokku üheksa õpetajat ja kolm lasteaiaõpetajat). Eeltoodust tulenevalt olen sunnitud Peetri kooli suunama alates homsest (s.o 15.02.2021) distantsõppele kuni vaheaja alguseni," kirjutas Prants Facebookis.

Õppetöö selles vahemikus toimub tunniplaani alusel, kasutades Teams ja Zoom keskkonda. Õpetajaid on Prantsi sõnutsi teavitatud, et tuleb arvestada materjalide hulgaga, mida õpilastele kodus tegemiseks jäetakse. Haldusspetsialist on saanud ülesandeks leida võimalus kõikidele õpilastele toidupakkide kokku panemiseks ja kätte toimetamiseks.

Peetri lasteaias korraldatakse õpe ümber valverühmadesse. Kõikidel vanematel, kellel on võimalik jätta oma laps koju, palutakse seda teha.

"Hetkel on personali olukord väga kitsas," tõdes Prants.

Direktor teavitab esmaspäeval olukorrast ka Terviseametit, kes edastab info lähikontaktsuse kohta juba asjaosalistele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles