Pallimängijate paus sai läbi

Kuido Saarpuu
Copy
Võrkpall: IMsport/Järvamaa ja Tallinna spordikool
Võrkpall: IMsport/Järvamaa ja Tallinna spordikool Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmise nädala neljapäeval Saku esiliiga kohtumises pidi Paide Viking Window korvpallimeeskond tunnistama vastaste paremust. Tegemist oli mitmekuulise mängupausi järel viikingitele esimese liigamänguga.

 

Võõrsil peetud mängus vannuti alla Tartu Ülikool II meeskonnale, numbrid tablool näitasid 76:93.

Tuniiritabelis viie võidu ja viie kaotusega seitsmendaks langenud Paide Viking Window eest tõid Gaspar Bibikov ja Kiur Akenpärg võrdselt 21 punkti, Bibikovilt lisaks veel 5 lauapalli. Margo Liivand toetas 12 silmaga ning Kustas Põldoja arvele kogunes 9 punkti kõrval ka 6 lauapalli ja 4 tulemuslikku söötu.

Sel nädalal on viikingitel kaks kodumängu- 23. veebruaril kl 19.30 Rae Koss/Hansaviimistlusega ja 26. veebruaril kl 20.15 KA Tallinna Kalev/TSKga.

Kohtumised peetakse pealtvaatajateta. Viikingitele on võimalik kaasa elada sport.television.ee portaali vahendusel. Ostes mängu vaatamise pileti, toetad antud summaga osaliselt ka kodumeeskonda.

Ka võrkpalli esiliigas sai IMsport/Järvamaa jaoks pikk mängupaus läbi. Laupäeval ootas neid Kuresaares ees Saaremaa võistkond. Selle järvalased kaotasid 0:3 ja on tabelis endiselt viimasel, 12. kohal. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles