Peoõhtu ettevalmistused algasid juba nädalavahetusel

Tiit Reinberg
Copy
Paide muusika- ja teatrimaja direktor Martha-Beryl Grauberg tunnistab, et kontsertetendust varjutab saladuseloor kuni kolmapäeva õhtuni ja ega temagi täpselt tea, mida siis näha ja kuulda saab.
Paide muusika- ja teatrimaja direktor Martha-Beryl Grauberg tunnistab, et kontsertetendust varjutab saladuseloor kuni kolmapäeva õhtuni ja ega temagi täpselt tea, mida siis näha ja kuulda saab. Foto: Dmitri Kotjuh

Tänavu jõuab vabariigi aastapäeva õhtuse traditsioonilise presidendi vastuvõtu asemel Paide muusika- ja teatrimajast tele-eetrisse eriprogramm, mille osaks on muuhulgas ka kontsertetendus ja riigipea kõne ning keskne koht tänavustel riiklike teenetemärkide kavaleridel.

Kolmapäeval kell 18 algava ürituse õnnestumiseks algasid tööd Paide muusika- ja teatrimajas juba pühapäeva hommikul. Eile pärastlõunal oli sagimist kõikjal. Suure saali laval turnisid tellingutel lavameistrid, teise korruse koridorides käis samuti vilgas ehitustöö, kuid mis täpsemalt, ei tohi avalikustada enne, kui kolmapäeva õhtul.

President peab oma aasta tähtsaima kõne suures saali lavalt ja sealt läheb eetrisse ka kontsertetendus, kuid saalis pole peale asjaosaliste kedagi, sest esimest korda möödub peoõhtu ilma publikuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles