Päästjad kiirustasid liiklusõnnetustele ja mitmele põlenguväljakutsetele

Järva Teataja
Copy

23. veebruaril kell 11.32 käisid päästjad liiklusõnnetusel Türi vallas Reopalu külas. Päästjad eemaldasid kahel liiklusõnnetuses osalenud autol süttimisohu ning puhastasid tee liiklusõnnetuse tagajärgedest.

23. veebruaril kell 19.53 said päästjad väljakutse Paide linna Tallinna tänavale. Kahekordses elumajas oli põlema süttinud magamistuba. Vastu küdevat ahju unustatud madrats süttis põlema ning süütas ümbritseva. Inimesed ja üks kass pääsesid majast välja, kahjuks pere teised kaks kassi hukkusid tulekahjus. Tulekahju likvideeriti kell 21.07.

24. veebruaril kell 9.48 said päästjad väljakutse Koeru alevikku Jaani teele. Patsiendi juurde kutsutud kiirabi oli tuvastanud eluruumides väga kõrge vingugaasi näidu. Päästjad ventileerisid ruumid ning kiirabi vaatas patsiendi üle.

Selleks, et tuvastada nähtamatut ja lõhnatut, kuid mürgist vingugaasi toas, on vajalik paigaldada kõikidesse gaasi- ja ka tahkeküttel köetavatesse ruumidesse vingugaasiandur. Suitsuandur vingugaasi ei tuvasta.

24. veebruaril kell 12.01 said päästjad väljakutse Koeru alevikku Küti tänavale. Põlema oli süttinud elumaja kelder. Tulekahju sai alguse ahjust võetud tuha tõttu, mis süütas põlema kõrval asunud puukorvi. Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud. Tulekahju kustutati kell 12.37

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles