Vaata, kes pälvivad ajakirjanduspreemiad

Järva Teataja
Copy
Foto: Järva Teataja

​Eesti Meediaettevõtete Liit korraldab sel reedel, 5. märtsil veebis ajakirjandusauhindade kätteandmise tseremoonia, kus avalikustab kõigi preemiate võitjad. Maakonnalehtede kategoorias on parimaks uudiseks ja olemuslooks nomineeritud ka Järva Teataja reporteri Kuido Saarpuu tööd.

Veebitseremoonial avalikustatakse aasta ajakirjanik 2020, kes saab kingituseks kullatud sule, mille autorid on metallikunstnik Ive-Maria Köögard ja klaasikunstnik Katrin Tukmann.

Ajakirjandustaustaga eraisikud Hans H. Luik, Igor Rõtov, Jüri Ehasalu, Mart Kadastik ja Margus Mets annavad üle elutööpreemia ja noore ajakirjaniku preemia.

Skandinaavia meediakontsern Bonnier ja ajaleht Äripäev annavad Bonnieri preemia võitjatele  auhinna kätte.

Tseremoonial avalikustatakse 2020. aasta parima arvamuse, olemusloo ja uudise kirjutajad nii üle-eestiliste kui ka maakonnalehtede kategoorias. Selguvad ka võitjad multimeedia, parima venekeelse loo ja venekeelse arvamuse kategoorias. Samuti avalikustatakse võitjad kujunduskonkursi kategooriates.

Koos Eesti Pressifotograafide Liidu, Canoni ja Overalliga antakse kätte fotoauhinnad: autasu saavad 2020. aasta parima pressifoto  ning parima uudisfoto, olemusfoto, spordifoto ja portreefoto autor. Eesti Pressifotograafide Liit annab kätte ka aasta parima video auhinna.

Veebitseremoonia on 5. märtsil kell 15-16. Tseremooniat aitavad korraldada Babahh Media, Äripäev ja Ekspress Meedia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles