Linnameeskond läheb mängima meistritiitlite peale

Kuido Saarpuu
Copy
Järvamaa spordiaasta üks tähelepanuväärseima saavutusega sai hakkama jalgpalli Premium liigas teiseks tulnud Paide linnameeskond.
Järvamaa spordiaasta üks tähelepanuväärseima saavutusega sai hakkama jalgpalli Premium liigas teiseks tulnud Paide linnameeskond. Foto: Dmitri Kotjuh

Eelmine hooaeg oli Paide linnameeskonna jaoks ajalooline - Premium liigas jõuti esmakordselt esikolmikusse ja võeti teine koht, eurosarjas saadi kätte esimesed triibulised. 

Spordimeestena vaadatakse nüüd juba ambitsioonikalt pjedestaali kõrgeima astme suunas ning kuna Euroopas on turismireis tehtud, siis nüüd minnakse sinna tulemust tegema.

Eesmärk on meistritiitel - seda kinnitasid jalgpalliprotaali Soccernet hooajaeelses ülevaates nii peatreener Zahovaiko, meeskonna kapten Andre Frolov kui ka klubi tegevjuht Jaanus Pruuli. Aga erinevalt Nõmme Kalju presidendist Kuno Tehvast, kes väitis, et kõik peale kulla oleks pettumus, on Paide mehed vaoshoitumad.

Olgu öeldud, et tänavust hooaega alustab Paide linnameeskond 9. märtsil võõrsil Tallinna Legioni vastu. Kodus näeb mehi mängimas 21. märtsil Narva Transi vastu. 

Küll aga paneb juba sel laupäeval esiliigas palli mängu Paide linnameeskond U21. Kohtumine peetakse Paides. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles