Mitmed Järvamaa politseinikud said tunnustada

Kuido Saarpuu
Copy
Paide politseijaoskonna politseinikud Kadri Toom (keskel) ja Eeva Õun kontrollisid helkureid ja jagasid neid liiklejatele, kellel helkur või mõni muu valgusallikas puudus. Pildile jäänud neidudel olid helkurid kenasti olemas.
Paide politseijaoskonna politseinikud Kadri Toom (keskel) ja Eeva Õun kontrollisid helkureid ja jagasid neid liiklejatele, kellel helkur või mõni muu valgusallikas puudus. Pildile jäänud neidudel olid helkurid kenasti olemas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuigi viiruseperioodi tõttu jäi Paide politseijaoskonna politseinike tunnustamiseks mõeldud aktus sel korral ära, ei tähendanud see asjaolu, et siin kedagi tunnustada poleks olnud.

 

Seoses Eesti Vabariigi 103. aastapäevaga tunnustati mitmeid Paide politseijaoskonna ametnikke. Samuti ülendati siinseid korrakaitsjaid teenistusastmetes.

Paide politseijaoskonna juht Margus Toomsalu soovis tunnustatutele õnne ning tänas kolleege, kes on pikka aega panustanud koos kogukonna ja erinevate partneritega meie kõigi turvalisusesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles