«Meediamulli» vooru võitis aasta sellest puhanud kool

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Meediamulli» esimese vooru võitnud Koeru noored Geelika Luik (vasakult), Liisa Perejainen, Marvin Tammehoid, Kadri Kuriks ja Mari-Liis Mölter lugesid huviga Järva Teatajat võistluselgi. Noored kinnitasid, et uudiste vaatamine ja lugemine kuulub nende igapäevaelu juurde.
«Meediamulli» esimese vooru võitnud Koeru noored Geelika Luik (vasakult), Liisa Perejainen, Marvin Tammehoid, Kadri Kuriks ja Mari-Liis Mölter lugesid huviga Järva Teatajat võistluselgi. Noored kinnitasid, et uudiste vaatamine ja lugemine kuulub nende igapäevaelu juurde. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Gümnaasiumiõpilaste mälumängu «Meediamull 2012» esimese vooru võitsid Koeru keskkooli noored, kes teenisid enim punkte nii kuulsuse äraarvamises kui ka pressifoto ülesandes.

Üleeile Järva-Jaani gümnaasiumis olnud «Meediamulli» esimeses voorus näitasid teadmisi viie kooli noored. Võidukas oli Koeru keskkooli võistkond, kuhu kuulusid Kadri Kuriks, Geelika Luik, Marvin Tammehoid, Liisa Perejainen, Mari-Liis Mölter.

Tavapäraselt pidid võistlejad vastama küsimustele, mis olid koostatud meedias ilmunud uudiste põhjal, kuid oli ka uusi loovust, nutikust ja kiirust nõudvaid ülesandeid.
Näiteks oli tänavu esimest korda «Kuulsuste mäng», kus võistkonna üks liige pidi oma kaaslastele kas-küsimusi esitades mõistatama, millisest viimasel ajal meedias kõneainet pakkunud tuntud inimesest jutt käib.
Kui kolmel võistkonnal ei õnnestunudki kahe minutiga vastust teada saada, siis koerulased lahendasid ülesande ära 12 sekundiga. Kaugele ei jäänud maha Türi ühisgümnaasium, kellel kulus selleks 22 sekundit.
 

«MEEDIAMULL 2012»
Esimese vooru tulemused:
I Koeru keskkool 21 p
II Türi ühisgümnaasium 20,5 p
III Paide gümnaasium 17 p
IV Järva-Jaani gümnaasium 16,5 p
V Järvamaa kutsehariduskeskus 8,5 p

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles