Möödasõitjad päästsid kaks meest kindlast surnuks külmumisest

Tiit Reinberg
Copy
Päästja Rando Suve usub, et kui Roosna-Allikul kergliiklustee ääres olnud kahte meest poleks õigel ajal märgatud, siis nad oleks hommikuks surnuks külmunud.
Päästja Rando Suve usub, et kui Roosna-Allikul kergliiklustee ääres olnud kahte meest poleks õigel ajal märgatud, siis nad oleks hommikuks surnuks külmunud. Foto: Kaspar Pokk

Päästja Rando Suve ütles, et sõitis koos elukaaslase Kadi Oeselgiga laupäeva õhtul Järva-Jaanist Türile. Kui nad olid jõudnud Roosna-Allikule ja pööranud Pärnu–Rakvere maanteele, märkas naine silmanurgast, et kergliiklustee ääres puu all võib kössitada inimene.

Suve selgitas, et elukaaslane polnud kindel, kas ta nägi inimest, kuid midagi oleks seal nagu liikunud. Naise meelest võis see olla ka tuules laperdav prügikott.

Suve otsustas siiski asja uurima minna ja jättis auto seisma. Naise juhatatud kohast leidis ta puu all istumast ühe meesterahva. «Tal polnud mütsi peas ja ta üritas just jopet üle pea vedada. Selle liigutamise tõttu elukaaslane teda märkaski,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles