Vallavalitsus: Hädas pered, pöörduge abisaamiseks meie poole!

Kuido Saarpuu
Copy
Türi vallavalitsus
Türi vallavalitsus Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Türi valla koolid ja lasteaiad tegutsevad alates 11. märtsist vastavalt Vabariigi Valitsuse ja Terviseameti suunistele, vajadusel muudetakse uute piirangute lisandumisel töökorraldust ning igapäevaselt rakendatakse täiendavaid ettevaatusmeetmeid.

 

Kõik Türi valla lasteaiad töötavad ning lapsevanemad, kel on vajadus kasutada lasteaiateenust, saavad lapsed lasteaeda tuua. Türi Vallavalitsus küsib Türi Vallavolikogult volitust vabastada kohatasust pered, kel on võimalik lapsed koju jätta ning kes lasteaiateenust piirangute kehtivuse perioodil ei kasuta.

Kõigis koolides on lubatud vajadusel kontaktõpe erivajadusega õppuritele ning konsultatsioonid ja tugiteenused. Türi Kevade Kool jätkab igapäevaselt kontaktõppega, kõik teised koolid lähevad distantsõppele ning tuge vajavatele õpilastele korraldatakse vajadusel individuaalset õpet, tugiteenuseid ja konsultatsioone.

Koolitoidu asendamiseks jagatakse õpilastele kõigis koolides toidupakke. Nende jagamise ning koostamise korraldab iga kool oma õpilastele.

Julgustame Türi Vallavalitsuse sotsiaalosakonna poole pöörduma kõiki peresid, kel on tekkinud keeruline majanduslik olukord, sellistel puhkudel saame tuge pakkuda sotsiaalteenuste ja toetuste abiga.

Türi Muusikakool jätkab distantsõppega, eelkoolis käivatele õpilastele plaanime samuti rakendada täiendavate piirangute kehtivuse perioodil õppetasu vabastuse, kuna eelkooli ei ole distantsõppe vormis kahjuks võimalik korraldada.

Julgustame Türi Vallavalitsuse sotsiaalosakonna poole pöörduma kõiki peresid, kel on tekkinud keeruline majanduslik olukord, sellistel puhkudel saame tuge pakkuda sotsiaalteenuste ja toetuste abiga. Kõik lapsevanemate mured ning ettepanekud palume saata e-postiga vallavalitsus@tyri.ee või võtta ühendust telefoni teel Türi vallavanemaga, Pipi-Liis Siemanniga telefonil 5279775.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles