Järva vald siirdus piirangurežiimile

Järva Teataja
Copy
Järva valla sümboolika
Järva valla sümboolika Foto: Järva vald

9. märtsil lisandus Järva valda kaks, päev varem kolm uut haigusjuhtumit.

 

Järva valla teeninduskeskused ja -punkt on külastajatele suletud. Palume kodanikel toimingud ja arutelud teha telefoni teel, e-kirja teel või veebis.

Kriisikomisjoni otsused 09.03.21 seisuga Järva vallas:

*Alates 11. märtsist on Järva valla kõik koolid, ka Koeru muusikakool vähemalt kuu aega distantsõppel. Koroonaviiruse leviku tõkestamise piiranguid arvestades tohib koolis viibida õppija, kes vajab hariduslikke tugiteenuseid, konsultatsioone õpitulemuste saavutamiseks või osaleb praktilises õppes, teeb eksameid või teste.

*Järva valla kriisikomisjon soovitas lastevanematel võimalusel koju jätta ka lasteaialapsed, kuid kõik lasteaiad jäävad avatuks. Vallavalitsus otsustab homsel koosolekul lastevanemate lasteaia kohatasust vabastamise 11. märtsist kuni 11. aprillini.

*Alates 11. märtsist on kõik Järva valla võimlad, spordihooned ja jõusaalid suletud. Samuti on suletud kõik kultuuriasutused, noortemajad ning ei toimu ka mingeid huvitegevusi.

Muuseumide välialadel tohib viibida 2+2 liikumisreeglit järgides arvestusega, et piiratud ruumiga ala täitumus ei tohi olla rohkem kui 25 protsenti.

*Raamatukogud on avatud, kehtib maski kandmise kohustus. Kohapeal on lugemine keelatud.

*Järva valla hooldekeskused Aravete Hooldekeskus, Koeru Hooldekeskus ja Ahula Pansionaat on külastajatele suletud.

*Väljas liikumine on lubatud 2+2 reegleid järgides.

Kriisikomisjon paneb kõigile lastevanematele südamele, et lapsed ei koguneks õues kampadesse.

*Avalikud saunad on suletud.

*Kauplused on alates 11. märtsist suletud. Piirang ei kehti toidukauplustele, apteekidele, kauplustele, kus müüakse abivahendeid ja meditsiiniseadmeid, telekommunikatsiooniettevõtete esinduste müügikohtadele, optikapoodidele, lemmikloomapoodidele ega tanklatele.

*Toitlustusettevõtetel on lubatud ainult toitu kaasa müüa.

*Teenindusettevõtted (näiteks juuksuri- ja ilusalongid) tohivad oma tegevust jätkata, kuid rangemaks muutub ruumitäitumuse piirang, mida alandatakse 50lt protsendilt 25le protsendile. Järgida tuleb kõiki koroonaviiruse leviku tõkestamise reegleid: 2+2 reeglit, maskikandmist, desinfitseerimisnõuete täitmist vastavalt terviseameti juhistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles