Ehituspoed läksid üle õuemüügile

Tiit Reinberg
Copy
Paide ehituskauplus on sättinud sissesõidumüügiks kassa kaupluse uste vahele ja väljastab kaupa teisest uksest. Laupäeva hommikul oli seal siiski vaikne.
Paide ehituskauplus on sättinud sissesõidumüügiks kassa kaupluse uste vahele ja väljastab kaupa teisest uksest. Laupäeva hommikul oli seal siiski vaikne. Foto: Anne Põder

Kuigi eelmisestneljapäevast kehtivad Eestis karmid koroonapiirangud, mis ei luba esmatarbekaupu mitte müüvatel poodidel inimesi müügisaali lasta, leidsid nood kinnipanekule kiire asenduse – sissesõidu- ja uksekaubanduse. Ennekõike rakendavad seda ehitustarvete kauplused.

Järva tarbijate ühistu juhatuse liige Priit Teder ütles, et ettevõttes puudutab see peaasjalikult just ehituskaupade poode. «Selline kauplemisviis eeldab e-poe olemasolu või ostjate tavapärasest suuremat teadlikkust kaubast, mida nad osta soovivad,» selgitas ta.

Tööriistamarket on veebipoena Tederi ütlust mööda toiminud juba ammu ning ülejäänud ehitustarvete kauplustes müüdav kaup on enamasti selline, mida tullakse ostma kindla teadmisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles