Paide kogudus teeb videokonverentsi seoses suure reedega

Anne Põder
Copy
Ka oma kodus konverentsi kuulates saab tavadest kinni pidada ning lauale panna punase veini ja hapnemata leiva.
Ka oma kodus konverentsi kuulates saab tavadest kinni pidada ning lauale panna punase veini ja hapnemata leiva. Foto: Erakogu

Järvamaa Jehoova tunnistajad andsid teada, et korraldavad iga-aastase mälestusõhtu suure reede puhul videokonverentsina.

Andrus Kompus kogudusest ütles, et Paide kogudus korraldas videoülekande teel ka eelmisel aastal sarnase kokkusaamise, kus osales 190 inimest. "Ka sel aastal saab üritusel osaleda oma kodus arvuti või nutiseadme vahendusel," sõnas ta.

Kompus märkis, et Jehoova tunnistajad on juba terve aasta pidanud targemaks pandeemia tõttu lähikontaktidest hoiduda ning austavad Eesti vabariigis kehtivaid piiranguid seoses suuremate kogunemistega.

Kõigile, kes plaanivad konverentsil osaleda edastas Kompus, et plaanis on ettekanne Jeesuse surma tähendusest. "Laual on punane vein ja hapnemata leib nagu siis, kui Jeesus selle tähistamise ligi 2000 aastat tagasi sisse seadis," märkis ta.

Videokonverents toimub 27. märtsil Zoomi veebiplatvormil. Kell 18.30 algab eestikeelne ja kell 19.00 venekeelne konverents. See on tasuta ja kestab umbes tund aega.

Kogu maailmas osales eelmisel aastal sellisel koosviibimisel 18 miljonit inimest, Eestis 6000 inimest.

Lisateavet saab ka saidilt jw.org > meist > mälestusõhtu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles