Liikumissari jätkab koos kevadega

Kuido Saarpuu
Copy
Türi spordiklubide liidu liikumissari oli üks neist ettevõtmistest, mis näitas, et koroona-aastal saab rahvaspordiüritusi teha ka masside kokkuajamiseta ning ühtse alguskoha ja -kellaajata. Varem – pildil on kunagise liikumissarja «Liikumist ja sportimist harrastav Järvamaa» rahvakõnnietapp – olid asjad teistmoodi.
Türi spordiklubide liidu liikumissari oli üks neist ettevõtmistest, mis näitas, et koroona-aastal saab rahvaspordiüritusi teha ka masside kokkuajamiseta ning ühtse alguskoha ja -kellaajata. Varem – pildil on kunagise liikumissarja «Liikumist ja sportimist harrastav Järvamaa» rahvakõnnietapp – olid asjad teistmoodi. Foto: Kuido Saarpuu

Kuigi võiks arvata, et nii nagu on tavainimestele kinni spordiklubid ja ühistreeningutelgi on kriips peal, ei toimu ka maakonna spordielus peale Premium liiga jalgpalli suurt midagi, siis nii see ei ole. Nagu eelmisel kevadel, päästab olukorra Türi spordiklubide liit.

Eelmisel aastal väga populaarseks osutunud sari «Liigume koos» algas Türi vallas juba jaanuaris, kui olid suusatamise seeriavõistlused, inimesi kutsuti matkama Käomäele ja esindama oma küla talimängudel.

Sel nädalal algab kalendrikevad ja tasapisi edenevad ka liikumissarja ettevõtmised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles