Paide esindus Eesti koondises kasvas nelja meheni

Urmas Glase
Copy
Paide linnameeskond teatas, et lisaks varem Eesti koondise kutse saanutele ründaja Henri Anierile ja keskpoolkaitsja Sergei Mošnikovile  liituvad rahvuskoondisega ka värvavavaht Mihkel Aksalu ja äärekaitsja Hindrek Ojamaa.
Paide linnameeskond teatas, et lisaks varem Eesti koondise kutse saanutele ründaja Henri Anierile ja keskpoolkaitsja Sergei Mošnikovile liituvad rahvuskoondisega ka värvavavaht Mihkel Aksalu ja äärekaitsja Hindrek Ojamaa. Foto: Paide linnameeskond

Ei meenu, et Eesti jalgpalli koondisesse oleks varem korraga kuulunud neli Paide linnameeskonna jalgpallurit, kuid tänase teadmise juures on saanud see tõeks.

Kui varasemlt oli teada, et märtsi lõpus peetavatel A-koondise mängudel liituvad Paide linnameeskonnast rahvuskoondisega ründaja Henri Anier ja keskpoolkaitsja Sergei Mošnikov, siis äsja teatas linnameeskond sotsiaalmeedia vahendusel, et kutse koondisesse teenisid ka värvavavaht Mihkel Aksalu ja äärekaitsja Hindrek Ojamaa.

Ka Paide linnameeskonna spordidirektor Gert Kams kaldus arvama, et neli Paide mängijat on esmakordne saavutus, kuigi lisas, et lõpliku valiku eelses koondisekandidaatide nimekirjas on Paide jalgpallureid olnud rohkelt ka varem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles