Igal neljapäeval toob kuller Paidesse Prantsuse köögi parimaid palu

Urmas Glase
Copy

Seda, et pealinna restoranidest oleks võimalik hõrgutisi Paidesse ja Türile, või kui soovite, kas või Kirnasse ja Eiverre tellida ning veel ilma kulleritasuta, pole siinkandis enne nähtud. Ei maksa targutada, et Tallinnas on Wolt ja Bolt ammu need rajad sisse tallanud. See on Tallinn.

Ka Paides on katsetatud pitsa või muu kõhutäite kullervedu ja Selver toob toidukoti tellijale poest koju. Kuid see, et Prantsuse restoran võtab pealinnast jalad selga ja ulatab ahjupistmiseks küpse menüüvaliku teile üle ukse, juhtus eelmisel neljapäeval Järvamaal ilmselt esimest korda.

Tõnis Orumaa tellis Eiverre paastuaega sobiva sibulasupi, trühvlirisoto ja šokolaadifondüü. «Kõige parem oli sibulasupp. Magustoit oli vanema poja lemmik, ta tellib seda alati, kui kuskil restoranis käime,» rääkis Orumaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles