Kohvikupidaja: Kadunud on enamik kliente

Kuido Saarpuu
Copy
Uus kohvik avati Paide keskväljaku ääres mullu mai keskel, kevadise eriolukorra tõttu mitu kuud algsest plaanist hiljem. Nüüdsed piirangud takistavad taas kohviku tööd. Pildil on toidukoha eestvedaja Kaido Lepik.
Uus kohvik avati Paide keskväljaku ääres mullu mai keskel, kevadise eriolukorra tõttu mitu kuud algsest plaanist hiljem. Nüüdsed piirangud takistavad taas kohviku tööd. Pildil on toidukoha eestvedaja Kaido Lepik. Foto: Dmitri Kotjuh

Paide kesklinnas Tainascateringi kohvikut pidav Kaido Lepik nentis, et seoses uute koroonapiirangutega on toidukohta külastavate inimeste arv langenud oma 80 protsenti ehk suviste tippaegade sajast ja enamast külastajast on alles jäänud 25–30. Siseruumides inimesi teenindada ei saa, kuid jätkunud ei ole ka toidu kaasaostjaid.

Samuti ei ole Järvamaal käima läinud toidu kojuvedu. «Meie inimesed on hoopis teistsugused kui Tallinnas ja Tartus. Maainimeste tarbimisharjumused on sootuks teised ja nad annavad endale aru, et toidu kojuvedu on lisakulu,» nentis Lepik. «Minule aga paari üksiku prae kohaletoimetamine suurt lisatulu ei anna.»

Teadmatus häirib

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles