Lähipäevil on nii öösel kui päeval peamiselt plusskraadid

Järva Teataja
Copy
Päevapaabusilm ja mesilane maiustamas
Päevapaabusilm ja mesilane maiustamas Foto: Armend Nimani/AFP / Scanpix

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil nii öösel kui päeval tulemas peamiselt plusskraadid.

Reede öösel on Lääne- ja Põhja-Eestis vahelduva, ida ja lõuna pool pilves selgimistega ilm. Kohati võib veidi vihma sadada. Puhub edelatuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mõnes kohas sajab vihma, suurem on võimalus Põhja-Eestis. Puhub edela- ja läänetuul 3-8, puhanguti 11 m/s. Sooja on 6-10, meretuulega rannikul kuni 3 kraadi. 

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib veidi vihma sadada. Puhub edela- ja lõunatuul 1-7, saartel puhanguti 11 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab vihma. Puhub lõunakaare tuul 3-9, saartel puhanguti 13 m/s. Sooja on 8-13, meretuulega rannikul kuni 5 kraadi.

Pühapäeva öö hakul Lääne-Eestis pilvisus tiheneb ja hakkab vihma sadama, pärast keskööd liigub sadu ka idapoolsetesse maakondadesse ning sekka võib lörtsi tulla. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-11, saartel puhanguti 15 m/s, pärast keskööd pöördub lääne poolt alates edelasse. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi. Päeval on ennelõunal enamasti pilves ilm ja mandril sajab laialdaselt vihma, Ida-Eestis sekka ka lörtsi. Keskpäeva paiku saartest alates pilvisus hõreneb ja pärastlõunal on sajuhooge vaid üksikuis paigus. Puhub lõuna- ja edelatuul 4-9, saartel kuni 11, puhanguti 15 m/s. Sooja on 3-9 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles