Henri Anier lõi koondise eest värava

Kuido Saarpuu
Copy
Paide linnameeskonna koosseis 2021. aasta hooajaks.
Henri Anier
Ründaja
Eelmine klubi: Go Ahead Eagles (Holland)
Paide linnameeskonna koosseis 2021. aasta hooajaks. Henri Anier Ründaja Eelmine klubi: Go Ahead Eagles (Holland) Foto: Albert Kerstna/Stuudio24

Eesti meeste koondis pidas Lublinis MM-valikmängu Tšehhiga, kuid vaatamata sinisärkide edukale avaväravale jäädi alla tulemusega 2:6.

Mängu 12. minutil tegid hea kokkumängu kogenud koondise kapten Konstantin Vassiljev ja möödunud aasta parimaks Eesti meesjalgpalluriks valitud Rauno Sappinen, mille tulemusena suutsime skoori avada.

Sellele vastasid tšehhid 18. minutil, kui Eesti väravasuu ees oli täpne Patrik Schick. Esimesel poolajal olid vastaste poolelt veel täpsed 27. minutil Antonín Barák ja kahel korral 32. ja 43. minutil Tomáš Souček. Teisel poolajal vormistas Tšehhi veel kaks väravat, kui 48. minutil oli täpne taaskord Souček ja 56. minutil Jakub Jankto. Selle aasta väravatearve avas ka Henri Anier, kes tõi 86. mänguminutil tabloole lõppseisu 2:6.

Eesti koondist ootab 27. märtsil kell 19 ees MM-valikmäng Valgevenega Minskis. Maavõistluses Rootsiga kõlab avavile 31. märtsil kell 18.45. Mõlemat mängu saab jälgida ETV2 vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles