Maakonna kõrgeima riigiametniku tool jääb tühjaks

Urmas Glase
Copy
Järva maavalitsuse viimane maasekretär Rainer Eidemiller on viimased aastad töötanud rahandusministeeriumi regionaalhalduse büroo Järvamaa talituse kohalike omavalitsuste nõunikuna ja sügisest täitnud ka talituse juhi ülesandeid.
Järva maavalitsuse viimane maasekretär Rainer Eidemiller on viimased aastad töötanud rahandusministeeriumi regionaalhalduse büroo Järvamaa talituse kohalike omavalitsuste nõunikuna ja sügisest täitnud ka talituse juhi ülesandeid. Foto: Dmitri Kotjuh

Sügisest ootamatult tühjaks jäänud rahandusministeeriumi regionaalhalduse osakonna Järvamaa talituse juhi tool, mida on peetud maakonna kõrgeima riigiametniku positsiooniks, jääb tühjaks vähemalt suveni, kuid ei saa välistada, et igavesti.

Rahandusministeeriumi teatel on ametkond võimalike muutuste ootustes, sest valitsuse tegevuskava näeb ette analüüsi ja ettepanekud maa-, regionaal- ning planeeringute valdkonna ühendameti moodustamise kohta.

Rahandusministeeriumi kommunikatsiooniosakonna peaspetsialist Geili Heinmaa sõnul toob analüüs ja kooruvad ettepanekud lähitulevikus tõenäoliselt päevakorda ministeeriumisiseste struktuurimuudatuste tegemise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles