Mõisarestoran hakkab soovijatele toitu koju vedama

Silja Vilbu
Copy
Põhjaka restorani road
Põhjaka restorani road Foto: Dmitri Kotjuh

Põhjaka mõisa restoran plaanis aprilli keskel uksed lahti teha, kuid olude sunnil jäävad uksed avamata ning restoran hakkab hoopis soovijatele toitu koju vedama.

"Kui nüüd päris aus olla, siis mõtlesime aprilli keskpaigas Põhjaka restorani avada. Kõik ei ole aga läinud plaanipäraselt ja tänases olukorras on kohanemisvõime vast suurim supervõime üldse. Mis seal siis ikka, pühime pisarad põskedelt ja kohaneme! Lükkame oma avamisplaanid edasi ja alustame sel kevadel hoopis teistmoodi. Või noh, tegelikult siis samamoodi nagu eelmisel kevadel ehk kojukannatega Tallinnas," kirjutab restoran enda Facebooki lehel.

Tagasi üles