Tennise- ja padeliväljak ootavad sportima

Anne Põder
Copy
Tenniseväljakud ootavad mängijaid.
Tenniseväljakud ootavad mängijaid. Foto: Paide spordikeskus/Facebook

Ajal, mil siseruumides sportida ei saa, tegi Paide spordikeskus lahti tenniseväljakud ja sügisel enne külmade tulekut valminud padeliväljaku. Esimesed huvilised on juba ajad broneerinud ning käe soojaks mänginud.

Spordikeskuse juhatuse liige Erich Petrovits ütles, et väljakud on kasutuseks tõesti valmis ja MyGames broneerimissüsteemis saab mugavalt ka aja enda kasutuseks lukku panna. "Täna küll oli korra nurinat, et süsteem ei töötanud, kuid samas nägin, et keegi oli ikkagi saanud ajad kinni panna ning kuuldavasti oli õhtupoolikul mängijaid mõlemal tenniseväljakul," märkis ta.

Mängima saab Petrovitsi sõnul minna ka padeliväljakule, kus on võrk üleval ja toimib sama broneeringusüsteem  nagu tenniseväljakutelgi. "Kuna padeliväljaku valmimine jäi hilissügisesse, tuleb meil väljak veel ehitajaga üle vadata ning mõningad puudused kõrvaldada. Tundus, et mõne koha pealt pole katte alune saanud nii sile kui võiks või on siis maapind talvega veidi ära vajunud. Aga see ei sega praegu mängimist ning vajalikud tasandustööd saab jooksvalt tehtud," rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles