Kümned vabatahtlikud aitasid mänguväljakut rajada

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Projektijuht Helena Toomingu ütlust mööda on mänguväljakul nüüd ruumi ja põnevaid tegevusi palju rohkem ning lapsed käivad siin mängimas iga päev.
Projektijuht Helena Toomingu ütlust mööda on mänguväljakul nüüd ruumi ja põnevaid tegevusi palju rohkem ning lapsed käivad siin mängimas iga päev. Foto: Dmitri Kotjuh

Eelmisel kevadel Roosna-Allikul algust tehtud mänguväljaku arendusele pandi mõne päeva eest punkt ning nüüd pole lastel enam põhjust kurta selle üle, et liivakastis napib ruumi või et aja jooksul pudedaks muutunud puitpingid enam istujaid ei kanna.

Külavanem Sille Pudel sõnas, et tõepoolest oli eelmine nädal mänguväljakul see hetk, mil võis tõdeda: valmis! «Kui palju ruumi!» rõõmustas üks väike mänguhuviline suurt liivakasti nähes.

Vanas kitsukeses liivakastis oli mängijatel kogu aeg tarvis oma koha eest võidelda, sest ruumi nappis. Tõdeda võis Pudel sedagi, et see on sõna otseses mõttes kogukondlik ettevõtmine, milles lõid vabatahtlikult kaasa nii kohalikud elanikud kui ka ettevõtted.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles