Spordiliit saatis liikuma sadu inimesi

Kuido Saarpuu
Copy
HEA ENESETUNNE: Osoonirikas õhk lausa kutsub jooksma. Metsaradadel jookseb täna 80-aastaseks saav Väino Vaha hea enesetunde saamiseks.
HEA ENESETUNNE: Osoonirikas õhk lausa kutsub jooksma. Metsaradadel jookseb täna 80-aastaseks saav Väino Vaha hea enesetunde saamiseks. Foto: Allan Mehik

Türi spordiklubide liit annab tada, et ülestõusmispühade matkarada osutus väga populaarseks ja selle läbis neile teadaolevalt üle 500 inimese.

Hetkel korrastatakse järjepidevalt kolme metsa (Tolli, Kõrgessaare ja Saunamets) ja püütakse rajada jõukohased rajad erinevatele liikujatele ja erinevaid liikumisvahendeid kasutades.

RMK plaanib Türi spordiklubide liidu ja Türi elamuspargi palvel alustada metsatöödega Järvamaal Türi vallas Kõrgessaare ümbruse riigimetsas. RMK on hinnanud, et tegu on metsadega, mida kohalik kogukond kasutab igapäevaste tegemiste ja vajaduste jaoks.

Nüüd ootakse kohaliku kogukonna, elanike ja kohaliku omavalitsuse ettepanekuid, millele pöörata tähelepanu Kõrgessaare metsatööde plaanimisel aadressile jarvamaa@rmk.ee hiljemalt 4. maiks.

"Liigume koos 2021" sarja raames on osalejaid kokku juba 850, mis ei jää maha enam palju eelmise aasta üldarvust. Osaluskordi on peaaegu 1300.

Hetkel saab orienteeruda Väätsal. Lisaks on tulemas Jüriöömatk a uuendatakse ka Türi Tolli MOBO orienteerumise rada.

Maikuu algab traditsioonilise jalgrattamatkaga "Tunne oma koduvalda" ja piirangute leevenedes alustame ka seeriavõistlustega – ees ootavad maastikuratas, petank ja discgolf.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles