Kooli sünnipäeva kroonivad õpilaste võidud

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Klassid on tühjad, aga tuju laes. Türi ühisgümnaasiumi õppealajuhataja Maili Roosme ütleb, et kuigi koroonaaasta osutus tõsiseks kastumuseks, võib õppeaastaga üsna rahule jääda.
Klassid on tühjad, aga tuju laes. Türi ühisgümnaasiumi õppealajuhataja Maili Roosme ütleb, et kuigi koroonaaasta osutus tõsiseks kastumuseks, võib õppeaastaga üsna rahule jääda. Foto: Dmitri Kotjuh

Gümnaasiumiastmes on 2020/2021. õppeaasta piirkondlikud olümpiaadid peetud ja Türi ühisgümnaasiumil (TÜG) põhjust tublide õpilaste üle uhkust tunda. Maakonna olümpiaadidel jagus TÜGi õpilastele kuraditosin esikohta ning ka teisi ja kolmandaid kohti kogunes arvestatav hulk.

28. aprillil tähistab Türi ühisgümnaasium 10. aastapäeva. Õppealajuhataja Maili Roosme selgitusel on statistikat uurides tõepoolest välja joonistunud, et õpilaste osalusprotsent piirkondlikel, aga ka üle-eestilistel olümpiaadidel on Järvamaa teiste gümnaasiumidega võrreldes aastati ikka veidi suurem olnud.

Roosme sõnas, et eks see ole ka õpetajates kinni ja loomulikult lastes endis. See on nende võimalus oma teadmisi proovile panna, end tõestada ja kui tasuks tuleb tubli tulemus, on motivatsiooni veelgi rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles