Paide OTT lubatakse katuse alla

Copy
Paide OTT-i esimesele välklaadale jagus nii kauplejaid kui ostjaid. Ettevõtmine on püsinud terve aasta ning saab aga hoogu juurde.
Paide OTT-i esimesele välklaadale jagus nii kauplejaid kui ostjaid. Ettevõtmine on püsinud terve aasta ning saab aga hoogu juurde. Foto: Anne Põder

Paide OTT-i (otse tootjalt tarbijale) eestvedaja Triin Paabo andis teada, et järgmisel teisipäeval 27. aprillil alustab tunniks ajaks kokku tulev ostu-müügiüritus taas ning sedapuhku on linnalt saadud ka luba kasutada turu katusealuseid ning müügiplatsi.

Paabo sõnul sai Paide OTT 17. aprillil aastaseks ning kuigi viimasel ajal pole müüjad ja kauplejad koroonapiirangute tõttu kokku saanud, toob lähiaeg olukorrale leevendust.

Türi OTT alustas kehtivaid reegleid järgides juba eelmisel neljapäeval ning nüüd saavad ostjad ja müüjad kokku 27. aprillil kell 17 - 18 kokku ka Paides. "Kohtumispaigaks on ikka Selveri kõrval asuv parkla, kuid hea uudisena saame nüüd kasutada ka turuplatsi katusealuseid ja turuplatsi ennast. Katusealuste osas kehtib reegel, kes ees, sellel koht. Ette registreerimist ei ole," selgitas ta.

Tagasi üles