Paidest pärit noored meelitavad sakslasi kasemahlaga

Urmas Glase
Copy
Viis aastat tagasi asutasid vend ja õde Ardon Kaerma (vasakul) ja Anne-Liis Theisen koos pereliikmetega ettevõtte Öselstuff, millega on saanud jala Euroopa poekettide ukse vahele, et müüa Eestis varutud kasemahlast valmistatud karastusjooke.
Viis aastat tagasi asutasid vend ja õde Ardon Kaerma (vasakul) ja Anne-Liis Theisen koos pereliikmetega ettevõtte Öselstuff, millega on saanud jala Euroopa poekettide ukse vahele, et müüa Eestis varutud kasemahlast valmistatud karastusjooke. Foto: Erakogu

Kooliaegsed sõbrannad Siiri Vene ja Anne-Liis Theisen koos Anne-Liisi õdede ja vennaga arendavad Saaremaal pereettevõtet Öselstuff, mis murdis end oma kasemahlajoogiga teadaolevalt ainsa omasugusena Saksamaa ühte suurimasse ja tuntuimasse toidupoeketti Rewe.

See ei tähenda siiski, et Eesti kasemahl hakkab nüüd tankeritega randuma Saksamaa sadamates, vaid sakslaste maitsemeelte harjutamine kasemahlajookidega edeneb jõukohaste sammudega.

Eelmise aasta alguses, veel enne kevadise kasemahlahooaja algust, olid ettevõttel kasemahlajoogi ÖselBirch katsemüügiks Rewe supermarketiketis eelkokkulepped sõlmitud, kuid üle ilma levinud koroonalaine lõi plaanid segi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles