Mõisapargi mängu- ja sportimisala laieneb kaasava eelarve toel

Anne Põder
Copy
Roosna-Alliku laste vaba aja veetmise võimalused täienevad suvel madalseiklusraja ning mängu- ja ronimis­atraktsioonidega.
Roosna-Alliku laste vaba aja veetmise võimalused täienevad suvel madalseiklusraja ning mängu- ja ronimis­atraktsioonidega. Foto: Dmitri Kotjuh

Juba suve lõpus võivad Roosna-Alliku inimesed oma lapsed südamerahus mõisaparki mängima saata, sest tegevust jagub seal igale vanusele. Kui trikirattarada ja multiväljak on juba olemas, siis peatselt algab Paide linna kaasava eelarve võidu­raha eest madalseiklusraja ja ühinemislepingus lubatud mänguplatsi ehitus.

Paide linnavalitsuse haldus­spetsialist Mait Grigorjev ütles, et eelmise aasta kaasava eelarve võidukavand jõudis eelmisel nädalal nii kaugele, et hanke võitnud OÜga Tommi Play on projekteerimis- ja ehitusleping sõlmitud. See Tartumaa ettevõte on keskendunud mängu,- spordi- ja vabaajarajatiste ehitusele üle Eesti.

Grigorjevi selgitusel tuleb lisaks madalseiklusrajale mõisaparki teisigi ajaviitevahendeid. «See on kohaliku kogukonna soov, et tegevust leiduks igas vanuses lastele,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles