Noored on ainulaadse festivali jaoks kokku kogunud neljakohalise summa

Kuido Saarpuu
Copy
Valitsus külvas toetusteks 745 miljonit eurot.


Foto Arvo Meeks/Valgamaalane
Valitsus külvas toetusteks 745 miljonit eurot. Foto Arvo Meeks/Valgamaalane Foto: Arvo Meeks

Järvamaa noortest koosnev mittetulundusühing Quorum on algatanud hooandja keskkonnas projekti nimega “Aganikufestival 2021”. Projekt on keskkonnas üleval olnud 12 päeva ja esmaspäevase seisuga on kokku kogutud 1135 eurot.

 

Projekti eestvedaja Sten Perilluse sõnul on eelarve kokku kogumine läinud soovitud suunas: “Oma õla on projektile alla pannud nii õpetajad, kogukonna liidrid, kohalikud poliitikud ja veel mitmete elualade esindajad.” 

MTÜ Quorum juhatuse liige Joonas Piir lisab: “Aganikufestivali projektile on tänaseks päevaks oma õla alla pannud 48 hooandjat. Kõige rohkem on inimesed toetanud meie projekti 10 eurose toetuspaketiga.”

Kui hooandja projekt on edukas ning kokku kogutakse 3500 eurot, siis rajatakse Oisu alevikku ainulaadne festivaliala, mis koosneb 150 põhupallist. Aganikufestivali peaesinejateks on Marek Sadam, Ott Lepland ja Jarek Kasar.

Noorteorganisatsiooni Quorum liige Rauno Uusleer lisab: “Selleks, et see ainulaadne festival saaks toimuda vajame me iga inimese toetust. Hooandjas on võimalus oma panus anda alates viiest eurost lõpetades 200 euroni.”

Toetusi saab teha hooandja keskkonnas 7. juunini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles