Rängas autoõnnetuses elu kaotanud noore mehe kaasteelised kogunevad mälestussõidule

Järva Teataja
Copy
Leinaküünal.
Leinaküünal. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval kl 11 ajal teatati juhtunud liiklusõnnetusest Järvamaal, Türi vallas, Tallinn – Rapla - Türi maantee 86. kilomeetril, kus 28-aastane mees sõitis sõiduautoga Audi A6 teelt välja. Sõiduk rullus üle katuse ja sõiduki juht hukkus sündmuskohal.

 

Et hukkunu oli tuntud oma tehnikahuvi poolest ja kuulus ka kohalikku autoklubisse, korraldavad kaasklubilised talle sel kolmapäeval mälestussõidu.

28. aprillil toimuva sõiduga mälestatakse meie seast varakult lahkunud Jannar Aulet. Korraldajad paluvad kõigil osalejatel väljas liikudes kanda helkurvesti ja kinnitada autodele mustad lindid. Kolonnis sõidetakse ohutuledega.

Järvamaa Car Meetingu (loe: Järvamaa autokogunemised) üks algatajaid on Pärt Õlekõrs ütles, et mälestussõit ei ole mõeldud ainult klubilistele, vaid sinna tuleb tema teada ka lahkunu lähedasi.

Mälestussõiduks kogunetakse Mäo bussiterminali parklas kell 19.45 ja sõitu alustatakse kell 20.15. Sõidu lõpp-punktiks hukkunud klubilise viimne peatus Tallinn-Türi maanteel Kolus. Õnnetuspaigal süüdatakse Jannari mälestuseks küünlad.

Osalejaid manitsetakse teekonnal kiiruspiirangutest kinni hoidma.

Copy
Tagasi üles